Choco cocos cookies

Ingrediënten:

  • 225 gr zelfrijzend bakmeel
  • 100 gr gemalen kokos
  • 150 gr kristalsuiker
  • 25 gr cacaopoeder
  • 150 ml ongezoete sojamelk
  • 50 ml zonnebloemolie

Verwarm de oven voor op 180 graden en leg alvast een bakpapiertje op je bakplaat.

Doe alle droge ingrediënten bij elkaar in een kom en meng dit met een lepel goed door elkaar.

Schenk de sojamelk en zonnebloemolie erbij en meng dit net zolang met de lepel tot alle droge ingrediënten in het beslag zijn opgenomen.

Maak 12 ballen van het koekbeslag en verdeel deze over de bakplaat. Je hoeft ze niet plat te drukken. Als het beslag aan je handen blijft kleven dan kun je het beste met vochtige handen werken. Houdt je handen even onder de kraan en je zult zien dat het ballen draaien heel makkelijk gaat.

Bak de koeken in 15-17 gaar, haal ze uit de oven en laat ze eerst ongeveer 5 minuten afkoelen op de bakplaat. Verhuis de koeken daarna naar een rooster zodat ze ook aan de onderkant goed kunnen afkoelen.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *