Tropische smoothie

Ingrediƫnten:

  • 1 banaan
  • +/- 120 gr bevroren mango stukjes
  • 250 ml kokosdrink
  • optioneel: 1 el agavesiroop of honing

Doe de banaan in stukjes in de blender. Gooi daar de bevroren stukjes mango bij bovenop. Voeg tot slot de kokosdrink toe en laat de blender ongeveer 2 minuten zijn werk doen.

Mag het toch nog iets zoeter, dan kun je nog een el agave of honing toevoegen. Als de banaan flink rijp (en dus heel zoet is) is dit waarschijnlijk niet nodig. Dus eerst even proeven voor je er extra zoetstof bij doet zou ik zeggen.

Giet de smoothie in een groot glas, doe je ogen dicht en waan je op een mooi wit strand terwijl de zon keihard op je gezicht schijnt. Ik moet wel ergens van die leuke mini parasolletjes voor in je drankje scoren, dat zou het wel helemaal afmaken denk ik.

Published by